Til alle flagdage!

18 maj, 2022

Sommeren er fyldt med højtider og mærkedage. Vi fejrer både mors dag, fars dag, de udsprungne studenter, skoleafslutninger og Sankt Hans! Du kan gøre festbordet ekstra fint med bordkort med en baggrund af blåt hav og et flag i toppen. Med det blå-gule bånd sender vi samtidig en tanke til alle dem i verden, der ikke har det helt så festligt lige nu.

Læs hele artiklen

Brudepar til bryllupskagen

11 maj, 2022

Planlægger du sommerbryllup? Så er huskelisten velsagtens ekstra lang, men det er de små detaljer, der gør den store forskel! Det gælder f.eks. et håndmalet brudepar øverst på kagen.

Læs hele artiklen

En krans til mor

04 maj, 2022

Verdens bedste mor. Tænk hvor mange mødre der findes i verden! Snart er det tid til at fejre mors dag med kage, blomster, gaver... og en lille håndlavet krans af messingtråd.

Læs hele artiklen

Bøjelige trælister - en genvej for gamle møbler

27 april, 2022

Med böjbara träornament kan man ge gamla slitna loppismöbler ett rejält ansiktslyft. Från soprum till finrum finns det genvägar. Alla genvägar är inte senvägar!

Læs hele artiklen

Krukker af flettede pilegrene

20 april, 2022

Krukker af flettede grene fra haven er en fin måde at bringe naturen med indenfor. Når du alligevel skal fjerne nedfaldsgrene er det fint at kunne bruge kvistene på en dekorativ måde, så hvorfor ikke flette dem før grenene får blade på?

Læs hele artiklen

Kaninpude til børneværelset

13 april, 2022

Pude eller tøjdyr? Eller begge dele - alt i én! Denne pude med kaninører, lukkede øjne og en fin snude bliver hurtigt en kær ven på børneværelset.

Læs hele artiklen

Fuglebo blandt grenene

06 april, 2022

Om foråret plukker vi med glæde de første forårsblomster i fine buketter, så hvorfor ikke også samle et helt træ med fuglebo og det hele? Hent inspiration fra naturen til påskens smukkeste dekorationer.

Læs hele artiklen

Quilling-æg i fantasifulde og uregelmæssige former

30 marts, 2022

Æg af papir der er formet med quilling-teknik pynter smukt i påskeriset. Med et par sammenrullede papirstrimler og en smule lim kan du lave smukke og detaljerede æg ved hjælp af en teknik, der bygger på flere hundrede års historie.

Læs hele artiklen

Filtede påskeharer

23 marts, 2022

De små, søde og uldne harer er hoppet fra Tyskland og ind i den danske påsketradition. Ifølge legenden var det harerne, der lagde æggene til påske! Disse harer kan du nemt filte udenpå et æg af styropor.

Læs hele artiklen

Skift påskeægget ud med en fyldt gulerod

16 marts, 2022

Det er de færreste, der har lyst til at ændre på traditionen med at lade børnene lede efter slikfyldte påskeæg, men hvorfor ikke give påskeægget en ny form som en gulerod?

Læs hele artiklen

Plantepinde af lufttørrende ler

09 marts, 2022

Disse plantepinde og skilte til krydderurterne af terrakottafarvet ler er både dekorative og praktiske. Leret kan stemples med plantens latinske navn eller med en lille hilsen hvis du vil give planten bort som en fin gave.

Læs hele artiklen

Trustpilot