Grydelapper af gamle jeans

12 juni, 2024

Gamle slidte jeans er perfekte at bruge til en masse forskellige projekter, og de smukt slidte baglommer passer f.eks. perfekt som grydelapper til grillsæsonen.

Læs hele artiklen

Bordkortholdere til brylluppet

05 juni, 2024

Nogle gange er det de små detaljer, der gør den store forskel. Små bordkortholdere ved brudeparrets pladser er en fin lille detalje, der løfter det samlede look ved sommerens bryllup!

Læs hele artiklen

Sommerlig guirlande med vandmeloner

29 maj, 2024

En sommerlig guirlande med akvarelmalede mellemlægsservietter af papir pynter smukt på de mange skønne sommeraftener. Hæng guirlanden op i et træ eller brug den som dekoration midt på bordet.

Læs hele artiklen

Smykkeæske til studenten

22 maj, 2024

Til studenterfesten er det sjovt at give en gave, der er pakket ind med ekstra omhu. Små æsker i form af studenterhuer fungerer som en både fin og personlig indpakning for gaven til studenten.

Læs hele artiklen

Sølvhalskæde med to ringe

15 maj, 2024

To sammenkoblede ringe pynter fint på sommerens smukkeste halskæde, der måske kan bruges som gave til en skoleafslutning, fødselsdag eller studenterfest?

Læs hele artiklen

Taske strikket i ét stykke

08 maj, 2024

Glem alt om indviklede strikkemønstre og tabte masker! Denne sommertaske strikkes i ét enkelt stykke, som foldes og sys sammen i hånden. Med en lige strikkering er det super nemt at strikke jævnt i dobbelte lag.

Læs hele artiklen

Ombetræk stolesædet

01 maj, 2024

Gamle stole af rigtig god kvalitet kan holde i flere hundrede år. De fortjener at blive renoveret, når polstringen er slidt! Med en klassisk sadelgjord der opspændes efter gamle håndværkstraditioner kan stolen holde i 100 år mere.

Læs hele artiklen

Stilfuld brilleholder

24 april, 2024

Nu er det snart tid til at finde solbrillerne frem. Et brillestativ holder styr på brillerne og fungerer samtidig som en sjov indretningsdetalje.

Læs hele artiklen

Penalhus - smart opbevaring til pensler og værktøj

17 april, 2024

Penslerne, blyanterne, de bedste sakse og alt det andet yndlingsværktøj, som du ofte gerne vil tage med når du er på farten, kan med fordel holdes samlet i et smart opbevaringsetui. Her viser vi dig hvordan du laver et slags penalhus, der hurtigt kan rulles ud når kreativiteten rammer.

Læs hele artiklen

Dækkeserviet med tekstiltryk

10 april, 2024

Dæk et smukt bord og gør hurtigt klar til servering med dækkeservietter, der har et hjemmelavet tryk med motiv af bestik og kopper!

Læs hele artiklen

Netlampe med frie fugle

03 april, 2024

Fuglen er fri, men reden er beskyttet bag det guldglitrende hønsenet. Du kan selv lave denne sjove loftslampe ud af klassisk metalnet og en ramme til lamper.

Læs hele artiklen

Æggeholder med udfræsede huller

27 marts, 2024

En holder med fint udhulede huller til æggene gør det nemt at servere nykogte æg med stil på påskebordet. Og med en fræser på en Dremel bliver formgivning til en sand fornøjelse!

Læs hele artiklen

Servietringe med håndlavede påskeharer af tråd

20 marts, 2024

Giv borddækningen et ekstra pift med et par ører! På en hurtig, enkel, billig, smagfuld og humoristisk måde kan du sætte prikken over i'et med disse hjemmelavede servietringe.

Læs hele artiklen

Indbydende dørkrans med birkegrene og gyldne æg

13 marts, 2024

Hvem mon ruger på guldæg? Byd foråret velkommen med en dørkrans af klassiske birkegrene, der er dekoreret med gyldne æg og pilekviste.

Læs hele artiklen

Puder af faux chenille

06 marts, 2024

Blå er forårets hotteste farve, og det gælder både for kornblå, lyseblå, marineblå og denimblå. Giv hjemmet et moderne touch med et par nye puder i blå nuancer, der er lavet med en teknik, som passer perfekt til at genbruge gamle stofrester.

Læs hele artiklen

Hvad ruger påskekyllingerne på?

28 februar, 2024

Én kylling på tallerkenen er altid bedre end ti på taget! Hvis kyllingen desuden ruger på noget lækkert, så er det legende let at gøre plads til en hel flok på det festligt dækkede påskebord. Her viser vi dig hvordan du kan skifte påskeægget ud med en kylling, der kan fyldes med påskeslik.

Læs hele artiklen

Tænk stort! Knappen på væggen fungerer som en sjov indretningsdetalje

21 februar, 2024

En knage til væggen i form af en kæmpe stor knap med et klassisk korssting i midten fungerer som en sjov indretningsdetalje og et praktisk ophæng til tasken, badekåben eller håndklædet.

Læs hele artiklen

Snoet bladranke på rullende stempel

14 februar, 2024

Foråret står for døren! Med en snoet bladranke på et rullende stempel kan du skabe endeløse mønstre på papir, stof og ler.

Læs hele artiklen

Hjerte med navnetræk

31 januar, 2024

Kender du en person, der tit taber nøglerne? Så kan denne gave til Valentinsdag være en ekstra god idé: en hjerteformet AirTag-holder af læder som du selv kan sy.

Læs hele artiklen

Kæmpetændstik - en lys idé til Valentinsdag

31 januar, 2024

En tændstik som blomsterpind? Og en gave til Valentinsdag? I kæmpeformat fungerer tændstikken som en sjov gave til en du holder af – måske sammen med en buket franske tulipaner?

Læs hele artiklen

Husformet bogreol til paperbackbøger

24 januar, 2024

Hvor skal bøgerne bo? I en bogreol over natbordet får bøgerne deres helt egen plads og er altid ved hånden. Holderen laves af en egetræshylde.

Læs hele artiklen

Sortbejdset stativ med plads til otte kopper

17 januar, 2024

Det er praktisk altid at have yndlingskruset ved hånden, og med en kopholder med plads til otte kopper kan alle i familien altid have deres foretrukne krus indenfor rækkevidde.

Læs hele artiklen

Filtet varmer til kop eller krus

10 januar, 2024

En blød kopvarmer af filtet uld holder teen eller kaffen varm i længere tid og sikrer samtidig, at du ikke brænder dig på krusets varme overflade. Du kan filte varmeren af ren uld og tilføje en fin detalje i form af et simpelt broderi.

Læs hele artiklen

Flettet brødkurv af vaskbart papir

03 januar, 2024

Flet en brødkurv af vaskbart papir. Med papirstrimler i to nuancer understreges fletteeffekten smukt, og farverne skaber et dekorativt skakmønster.

Læs hele artiklen

Varmende poncho der er nem at strikke

27 december, 2023

Alle kan strikke en poncho! På en bred og lige strikkering kan alle og enhver strikke en poncho i varmende uld.

Læs hele artiklen

Spå i tin

20 december, 2023

Når nytårsaften nærmer sig er det tid til at finde smelteøsen til tin frem. Ifølge en gammel tradition kan man spå om det kommende ved hjælp af tin og derefter fortolke de former, der dannes når det varme tin størkner i koldt vand.

Læs hele artiklen

Mistelten af messing

13 december, 2023

Alle bør have en mistelten til jul, ikke sandt? Denne mistelten kan du selv lave af tynd metalfolie, messingtråd og voksperler. Den færdige mistelten kan hænges op i et fløjlsbånd på et strategisk sted.

Læs hele artiklen

Oldemors smukkeste stjerner til juletræet

06 december, 2023

Du kan selv lave disse fine stjerner til juletræet, præcis som på oldemors tid. Et smukt pergamentpapir og en snor i røde-hvide farver er de primære ingredienser.

Læs hele artiklen

Filtede snemænd

29 november, 2023

Så søde at man næsten smelter... de klassiske snemænd af filtet uld kan både modstå varmen fra det knitrende ildsted i en julepyntet dagligstue og vinterkulden udenfor på en dørkrans.

Læs hele artiklen

Krans med papirstjerner

22 november, 2023

På denne tid af året kan man næsten ikke få for mange stjerner! Efter tidligere års foldede stjerner viser vi her en helt anden variant, der er helt uden folder. Du kan samle alle disse fine, brune honningkagestjerner med snehvid glasur på en dekorativ krans.

Læs hele artiklen

Vægur fra julemandens værksted

15 november, 2023

Hvis julegaverne skal være klar til juleaften, så er det på høje tid at sætte gang i nisseværkstedet! Et vægur til din bror eller mor er lige så sjovt at lave som det er at give i gave. Eller måske vil du beholde det selv...?

Læs hele artiklen

Nøddeknækker til træet – eller en du holder af

08 november, 2023

Den klassiske nøddeknækker har fået et nyt look, der gør den til en fin gave til årets julehygge eller gløggfester. Du maler den klassiske lille soldat i rød, hvid og sort på en færdigdrejet træfigur.

Læs hele artiklen

Væglampe med peddigvæv

01 november, 2023

En broderiramme, en tynd træliste og et stykke peddigvæv skaber efterårets fineste væglampe. Ofte er det helt enkle også det smukkeste!

Læs hele artiklen

Edderkoppespind på tallerkenen

25 oktober, 2023

Bøh! Med edderkoppespind på tallerkenen og kranier som servietvægte kan du skabe en vidunderligt uhyggelig borddækning til den kommende halloweenfest.

Læs hele artiklen

Flagrende flagermusvinger og græskar med lys

18 oktober, 2023

Spred dine vinger for snart er det halloween! På bordet dækker vi op med lysestager lavet af gamle flasker og græskar med lysholdere i. Den helt rigtige kombination af uhygge og elegance.

Læs hele artiklen

Julehuse til bordet

11 oktober, 2023

En lang række huse med tændte stearinlys i vinduerne fungerer som en flot dekoration på bordet. Med silhuetter af husfacader i varierende stilarter kan du selv bygge din egen lille juleby.

Læs hele artiklen

Leg med geometriske mønstre

04 oktober, 2023

Lav et maleri! Det kan være super dekorativt at lege med geometriske former. Skær formerne ud af hvid foamboard og fastgør dem på en baggrund i en kontrastfarve for at skabe din egen abstrakte vægkunst.

Læs hele artiklen

Heksens sko på døren

27 september, 2023

Halloween-heksen har vist tabt sine sko, da hun fløj forbi på sin sorte kost. Nu hænger de i hvert fald på døren og venter på halloween, hvor hun måske kommer tilbage for at hente dem.

Læs hele artiklen

Flettede servietringe af læder

20 september, 2023

Flettede læderremme passer perfekt til alt fra armbånd og bælter til servietringe. Med servietringe der er flettet af naturligt garvet gedeskind kan du dække et smukt efterårsbord til både hverdag og fest.

Læs hele artiklen

Få klaveret til at spille på væggen!

13 september, 2023

Nogle gange har man brug for at lade klaveret spille, så livets melodi høres lidt tydeligere. Lad symbolikken tale til dig i form af et personligt maleri.

Læs hele artiklen

Form svampe med inspiration fra skoven

06 september, 2023

Stolte paddehattesvampe og smukke Karl Johan-svampe hører efteråret til. Brug naturen og svampeskoven som inspiration til efterårets fineste miniskulpturer.

Læs hele artiklen

Ståltrådsmaleri med egetræsblade

30 august, 2023

Mal med tråd! Blot ved hjælp af sortglødet jerntråd kan du bukke et dekorativt motiv, der fuldendes med farverige blade af crepepapir og et gyldent agern med en hat af natursnøre.

Læs hele artiklen

Todelt fisk på puderne

23 august, 2023

Der findes et gammelt ordsprog, der siger, at delt glæde er dobbelt glæde, og når man deler et motiv i to, kan det jo blive dobbelt så stort. Hvilken fantastisk god idé!

Læs hele artiklen

Fodtøj til nye eventyr

16 august, 2023

Sæt et personligt præg på dine sko. Med farverige tuscher til tekstiler og læder kan du lave de sejeste sko til skolestarten!

Læs hele artiklen

En kiste til dine skatte

09 august, 2023

En skattekiste, et smykkeskrin eller måske en hemmelig æske til dine personlige ejendele? Med en smule maling og lidt læder kan du forvandle en almindelig trækasse til en skattekiste.

Læs hele artiklen

Veldækket bord til krebsegildet

02 august, 2023

Ingen august måned er komplet uden et krebsegilde! Til sensommerens traditionsrige fest er det ekstra fint at dække op med en hjemmelavet dug med krebsetryk.

Læs hele artiklen

Knagerække med fiskeform

26 juli, 2023

En fin fisk, en glad laks eller måske en af de mindre kønne fiskearter? En knagerække i form af en fisk fungerer som en sjov indretningsdetalje i sommerhuset og er desuden et sjovt hobbyprojekt.

Læs hele artiklen

Nøglefad med aftryk

19 juli, 2023

Et fad med aftryk af en gammel nøgle fungerer som et fint opbevaringssted til dine nøgler. Stempelsilhuetten er skåret ud af et blødt skæreunderlag af linoleum og rullet ind i leret.

Læs hele artiklen

Musling af sølvler

12 juli, 2023

Hvad gør man med alle de mange muslingeskaller, man finder på stranden? Hvorfor ikke lave en halskæde, der resten af året kan bruges som et minde om de varme sommerdage?

Læs hele artiklen

Mobile med flyvemaskiner til kreative sommerbørn

05 juli, 2023

Kribler det i ungernes fingre efter at være kreative i løbet af sommerferien? En uro med flyvemaskiner, der er lavet af tøjklemmer og ispinde, pirrer fantasien og giver den kreative ånd luft under vingerne.

Læs hele artiklen

Skrevet i sten - lav indgraveringer på sommerens glatte sten

28 juni, 2023

Man hører ofte, at intet står skrevet i sten, men det er helt forkert! Her viser vi dig hvordan du kan indgravere et navn eller et fint symbol på glatte sommersten. De færdige sten kan bruges som bordkort eller til at holde dugen på plads.

Læs hele artiklen

Ranke med kroge og kugler

21 juni, 2023

Mangler du et sted at hænge badetasken, badekåben eller dine nøgler mens du tager en morgensvømmetur i det blå? Denne fine ranke med farverige trækugler og smedede kroge har masser af plads til dine ting, og samtidig fungerer den som en dekorativ detalje ved badebroen eller badehuset.

Læs hele artiklen

Sæt sejl på kagen

14 juni, 2023

Nu er det snart tid til at rejse ud på alverdens fine sommereventyr, men først skal vi fejre både fødselsdage og nyudsprungne studenter med lagkager og flag.

Læs hele artiklen

Blomsterkrans med lang holdbarhed

07 juni, 2023

Nu er det slut med visne blomsterkranse til sommerfesten! Med en krans af papirblomster holder blomsterkransen hele natten… og længere endnu.

Læs hele artiklen

Servietringe af natursnor i kumihimo-fletning

31 maj, 2023

Hampegarn der flettes med en klassisk japansk kumihimo-teknik fungerer fint som servietringe til det veldækkede sommerbord. Rustik natursnor og sarte sommerblomster skaber en fin kombination, og fletteteknikken er så enkel, at du nemt kan tage den med på stranden på de dovne sommerferiedage.

Læs hele artiklen

Lysestage af gamle skeer

24 maj, 2023

Giv de gamle skæve skeer et nyt liv som lysestager! Når skeerne får placeret en lysholder i laffet og loddes sammen parvis, kan de fungere som fine lysestager, der kan bruges til at skabe en personlig borddekoration til både hverdag og fest.

Læs hele artiklen

Sommerbriser og en sløjfe i håret

17 maj, 2023

I løbet af en hel sommer er der rig mulighed for at klæde sig fint på med ekstra pynt. En sløjfe i håret i en klassisk Chanel-stil passer perfekt til skoleafslutningen, sommerfesten eller studenterfesten.

Læs hele artiklen

Den rette puslespilsbrik

10 maj, 2023

Det kan sommetider være lidt af en udfordring at få det store hverdagspuslespil til at gå op. Men måske bliver det hele en smule lettere med disse glasbrikker af læder, der om ikke andet gør hverdagen lidt mere festlig.

Læs hele artiklen

Diadem til sommerens fester

03 maj, 2023

Nu er det snart tid til alle sommerens mange fester og højtider som f.eks. eksamensfejring, konfirmation, bryllup og dåb. Et diadem af tynd messingtråd med skinnende perler vil uden tvivl udgøre en fin og personlig detalje til festlighederne.

Læs hele artiklen

Redningskrans til døren

26 april, 2023

Den rød-hvide dørkrans pynter smukt på døren, og den har et look, der er inspireret af den klassiske redningskrans. Kransen kan anvendes både ude og inde og pynter på både villaer og sommerhuse.

Læs hele artiklen

Rynket skærm af vaskbart papir

19 april, 2023

Rynker er smukke! Når rynkerne arrangeres på en smuk og uregelmæssig måde, kan de danne en dekorativ effekt, og en lampeskærm af vaskbart papir kan rynkes som du vil efter et par ture i vaskemaskinen.

Læs hele artiklen

Opbevar hårelastikkerne med stil

12 april, 2023

Det er ikke altid lige nemt at holde orden på de mange hårelastikker og -spænder og at finde præcis hvad man leder efter. Du kan dog heldigvis selv lave en opbevaringsløsning, der passer perfekt til alle elastikker og spænder, og som er både praktisk og stilfuld!

Læs hele artiklen

Vase i lædertøj

05 april, 2023

Nogle gange kan nyt tøj gøre underværker. En anonym vase får masser af karakter med nyt lædertøj med snørelukning på forsiden.

Læs hele artiklen

Påskeharen på en tallerken

29 marts, 2023

Påsken behøver ikke nødvendigvis at være gul og spækket med børnevenlige referencer. Med hjemmelavede servietringe kan du skabe et påskedækket bord med et fint touch fra disse fine påskeharer.

Læs hele artiklen

Gaveposer der gemmer på noget godt

22 marts, 2023

Nu er det på høje tid at lave påskepynt som f.eks. disse gaveposer, der kan fyldes med påskeslik eller noget andet godt. De er både sjove at lave og give bort, og du bestemmer selv om det skal være en påskehare eller en påskekylling, der skal ruge over dit slik.

Læs hele artiklen

Æggebægre med terrazzo-effekt

15 marts, 2023

Et æggebæger kan se ud på mange forskellige måder, og hvis du støber det i Jesmonite kan du ligeledes lave din egen støbeform. Det æggeformede æggebæger med terrazzo-effekt pynter smukt på det påskedækkede morgenbord.

Læs hele artiklen

Skulptur med fuglerede af jerntråd

08 marts, 2023

Nu længes vi efter foråret med både kvidrende fugle og nylagte æg! Ægget bruges ofte som symbol på nyt liv, og her får det en ophøjet plads i denne dekorative skulptur.

Læs hele artiklen

Påskeharen banker på

01 marts, 2023

Der er forår i luften, og snart står påsken for døren. En påskehare pynter fint på døren, og denne har ører af læder og filt, der gør den til en sjov påskekrans.

Læs hele artiklen

Blød og ulden lampeskærm af Fosshape

22 februar, 2023

Hvid som sne og blød som en hue. Sådan kan man beskrive denne lampeskærm, som du nemt kan lave selv. Materialet kan klippes, sys og formes som du vil. Når du sidenhen opvarmer materialet, så stivner det og beholder formen - perfekt til en lampeskærm som denne.

Læs hele artiklen

Vægur af en klassisk træpalet

15 februar, 2023

En klassisk kunstnerpalet af træ kan ofte være lige så smuk som et maleri. Brug paletten som urskive til et vægur og bland farver til alle de forskellige klokkeslæt.

Læs hele artiklen

Bogmærker med blafrende sommerfugle

08 februar, 2023

I vinterferien er der både tid til at stå på ski, kælke i sne og læse bøger - og være kreativ! Bogmærker med flagrende sommerfugle kombinerer det kreative med læsning og fungerer derfor som en perfekt ferieaktivitet for alle, der er trætte i benene efter en hel dag på ski.

Læs hele artiklen

Velduftende lavendelposer og hjemmelavet badesalt til en du holder af

01 februar, 2023

Når sommeren føles langt væk og hjertet fryser, så er det tid til at varme kroppen op! Hjemmelavet badesalt og velduftende lavendelposer udgør en fin gave til en du holder ekstra meget af.

Læs hele artiklen

Strikket uldhue med manchetkant

25 januar, 2023

En dejlig varm hue i klassisk Lovikka-garn er den perfekte accessory i år! Selv de af os, der ikke er vant til at strikke, kan opnå et jævnt og flot resultat på en strikkering.

Læs hele artiklen

Klassisk læderbælte

18 januar, 2023

Bælte eller livrem – kært barn har mange navne! Det er både sjovt og nemt at sy sit eget læderbælte, og det er et perfekt nybegynderprojekt for dig, som ikke tidligere har arbejdet med læder.

Læs hele artiklen

Krukke med trælister

11 januar, 2023

Genbrug! Den tomme malerbøtte eller konservesdåse kan få et nyt liv som blomsterkrukke. Med en smule spraymaling og sortglaserede trælister kan du forvandle dit skrald til nye indretningsdetaljer, som pynter fint i hjemmet.

Læs hele artiklen

Lærredsmotiv med maskeringstape

04 januar, 2023

Sommetider er et par streger nok til at forvandle et tomt lærred til et sandt mesterværk. Med en smule malertape, en pensel og akrylmaling kan du selv blive kunstner!

Læs hele artiklen

Nytårsuret slår

28 december, 2022

Tik-tak, tik-tak, tik-tak... nedtællingen til det nye år er begyndt, og gæsterne er ankommet. Et ur på bordet hjælper jer med at holde styr på hvornår klokken slår 12.

Læs hele artiklen

Glitrende Eiffeltårn

21 december, 2022

Ved juletid kan man næsten ikke få for meget glimmer og guld, så dette lille hjemmelavede Eiffeltårn har fået et look kostume, der passer perfekt som dekoration til både jul og nytår. Det er pynt, der holder længe!

Læs hele artiklen

Lille julelandsby til vindueskarmen

14 december, 2022

I stedet for den klassiske julekrybbe kan du lave en lille julelandsby med snehvide huse og en funklende stjernehimmel, der stråler over hustagene.

Læs hele artiklen

Skøjter med glitrende detaljer

07 december, 2022

Uldne skøjter med funklende meder og snore der kan hænges op i juletræet. Årets sødeste juletræsvedhæng syr du selv af blød filt.

Læs hele artiklen

Nissehue til gløggflasken

30 november, 2022

Lav gløggflasken om til en julemand med en papkegle, der dækkes med filt. Julemanden er perfekt at tage med som en fin værtindegave til julens arrangementer.

Læs hele artiklen

Snemænd i juletræet

23 november, 2022

Sommetider kommer sneen på et længe ventet besøg, der dog alt for hurtigt er overstået fordi sneen smelter væk igen. Hjemmelavede snemænd er heldigvis meget mere pålidelige, og det gælder især når de laves af andre og mere holdbare materialer.

Læs hele artiklen

Englevagt på kanten af glasset

16 november, 2022

Ønsker du dig nogle gange, at du kunne have en lille engel siddende på din skulder? Eller måske på dit glas? Når det er tid til at servere årets første gløgg kan de små engle sættes fast på kanten af glasset.

Læs hele artiklen

Lav dine egne forme til honningkagehuset

09 november, 2022

Snart er det tid til at bage det årlige honningkagehus. I år har vi skiftet det almindelige tagstenstag ud med et tag med kamtakker, og formene laver du selv af en tynd blikplade.

Læs hele artiklen

Som svampe der vokser op af jorden…

02 november, 2022

Få vækster er så dekorative som fluesvampen. Med sin dybrøde hat, sine hvide pletter - og sin forræderiske gift - har den gennem hundredvis af år haft en selvskreven plads i kunsten; ikke mindst ved juletid.

Læs hele artiklen

Et slips til far i julegave

26 oktober, 2022

Skal din far have et fint slips i julegave? Et traditionelt slips er flot, men for nogle mænd føles det mere som en ubekvem løkke om halsen. I et nøglebundt kan de fleste dog sætte pris på et slips, og et klippet og skåret et af slagsen fungerer som en fin julegave til din far.

Læs hele artiklen

Efterårspynt i alle regnbuens farver

19 oktober, 2022

Lav en eller flere regnbuer og brug dem som personlige vedhæng på skoletasken. Du kan passende hygge dig med at lave de fine regnbuer i løbet af efterårsferien.

Læs hele artiklen

Skelet på bordet

12 oktober, 2022

Uhyggeligt, skræmmende eller bare dødflot? Halloween-dekorationerne skal helst kunne byde på lidt af det hele. Skelethånden med de knudrede fingre og kroge negle er en tilpas uhyggelig dekoration til den kommende Halloween-weekend.

Læs hele artiklen

Halloween med flagermus til både store og små

05 oktober, 2022

Bøh! Snart begynder festen, og hele familien er inviteret. Flagermus af skind er landet på alt fra hårbøjler og hårspænder til butterfly og pumps.

Læs hele artiklen

Dekorative græskar af sortglødet jerntråd

28 september, 2022

Uret har slået sit sidste slag, og Askepots karet er blevet omdannet til et græskar! Eller er det mon blot ved at være tid til at fejre halloween? Med en rulle sortglødet jerntråd og en tang kan du selv lave disse karakteristiske pyntegræskar.

Læs hele artiklen

Agern af æg

21 september, 2022

Nu hvor de sidste blomster er ved at forsvinde fra haven, så er det måske tid til at lave nogle lidt mere langtidsholdbare efterårsdekorationer? Disse guldglitrende agern er i en større model, og de er lavet af guldsprayede æg og en rustik snor.

Læs hele artiklen

Som svampe der skyder op af jorden - efterårets fineste pynt?

14 september, 2022

Rørhatte, bladhatte eller skørhatte? Nu er det tid til at plukke svampe, men husk som altid at det ikke er alle svampe, der er spiselige. Visse af dem er beregnet til pynt!

Læs hele artiklen

Glasbrikker af kork - skåret som efterårsblade

07 september, 2022

Efteråret venter lige om hjørnet med masser af indendørshygge, tændte stearinlys og veldækkede borde. Glasbrikkerne der er skåret af kork med form som efterårsblade pynter smukt på det veldækkede middagsbord.

Læs hele artiklen

Pomponer af tyl - som gammeldags vaskesvampe

31 august, 2022

På oldemors badeværelse hang luksuriøse vaskesvampe af tyl, der var lige så dekorative som de var brugbare. Det er en idé, der er værd at genopdage!

Læs hele artiklen

Hvidpudsede vaser

24 august, 2022

Smukke og rustikke vaser med en overflade der mest af alt minder om hvidt kalk. Ved hjælp af modelleringsmasse kan du forvandle ganske almindelige glaskrukker til smukke vaser, der passer perfekt til årstidens blomster.

Læs hele artiklen

Guirlande med sommerfugle og guldsmede

17 august, 2022

Flagrende sommerfugle og summende guldsmede hører sensommeren til, og med denne guirlande kan du lade dem flyve fint over det veldækkede sensommerbord.

Læs hele artiklen

Bind en knude - af lufttørrende ler

10 august, 2022

Bind en knude. En enkel knude, en dobbeltknude eller et råbåndsknob er både funktionelt og smukt at kigge på! Med en snor af ler bliver knuderne ekstra brugbare eftersom de formes som små skulpturer, der fungerer som et fint supplement til sensommerens blomster.

Læs hele artiklen

Fluesmækker af læder

03 august, 2022

De summende fluer hører sommeren til, men hvis du sørger for at have en fluesmækker ved hånden kan du slippe for de irriterende smådyr med stil!

Læs hele artiklen

Vindfisk - en krydsning mellem et fugleskræmsel og et flag

27 juli, 2022

Denne fine vindfisk kan fylde lungerne med luft og svæve frit i vinden! Derudover holder den fuglene borte og viser vindens retning i sommerbrisen.

Læs hele artiklen

Japanske tegn med akvarel

20 juli, 2022

Selv den mest enkle form for kalligrafi kan blive til smuk kunst, og med flot akvarelpapir, blæk og en god pensel kan du skabe fin kunst med blot få penselstrøg.

Læs hele artiklen

Bordholder til olie og eddike

13 juli, 2022

I køkkenet er det altid rart at have olie og eddike ved hånden, og du kan selv lave denne flotte holder af læder og træ med en praktisk hank, der er fastgjort på siderne.

Læs hele artiklen

Fyrtårne til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens sødeste bordkortholdere forestiller små fyrtårne i de klassiske signalfarver rød, hvid og blå. Derudover er fyrtårnene hyggelige at lave på de langsomme feriedage.

Læs hele artiklen

Køkkenur med urskive af kasserolle

29 juni, 2022

Er det ved at være tid til at pynte køkkenet med noget nyt? Et nyt ur med en urskive i form af en gammel kasserolle eller kageform skaber et gammelt look, der passer smukt i køkkenet.

Læs hele artiklen

Denimtaske med håndtag af reb

22 juni, 2022

En badetaske syet i jeansstof og med håndtag af reb passer fint på sommerens badebroer.

Læs hele artiklen

Kryds og bolle-spil med sommerens sten

15 juni, 2022

Det er næsten umuligt ikke at samle glatte sten op og tage dem med hjem fra sommerens besøg på stranden. Med lidt maling kan du lave stenene om til et fint kryds og bolle-spil til de afslappede feriedage.

Læs hele artiklen

Festlig stang til sommerens udendørsfester

08 juni, 2022

Lav en festlig stang til havebordet med en bundplade til lækkerier og mousserende drinks. Perfekt til sommerfesten og til alle andre festlige lejligheder i løbet af sommeren!

Læs hele artiklen

Nøgleholder med flettet læderrem

01 juni, 2022

Nøgleholderen hjælper dig med at holde styr på dine nøgler, og samtidig er den både praktisk og pæn. Derudover er det et sjovt projekt for alle, der holder af at arbejde med læder.

Læs hele artiklen

Flettet bordskåner til sommerbordet

25 maj, 2022

En klassisk bordskåner i en mindre model fungerer som et fint fokuspunkt på det smukt dækkede sommerbord.

Læs hele artiklen

Til alle flagdage!

18 maj, 2022

Sommeren er fyldt med højtider og mærkedage. Vi fejrer både mors dag, fars dag, de udsprungne studenter, skoleafslutninger og Sankt Hans! Du kan gøre festbordet ekstra fint med bordkort med en baggrund af blåt hav og et flag i toppen. Med det blå-gule bånd sender vi samtidig en tanke til alle dem i verden, der ikke har det helt så festligt lige nu.

Læs hele artiklen

Brudepar til bryllupskagen

11 maj, 2022

Planlægger du sommerbryllup? Så er huskelisten velsagtens ekstra lang, men det er de små detaljer, der gør den store forskel! Det gælder f.eks. et håndmalet brudepar øverst på kagen.

Læs hele artiklen

En krans til mor

04 maj, 2022

Verdens bedste mor. Tænk hvor mange mødre der findes i verden! Snart er det tid til at fejre mors dag med kage, blomster, gaver... og en lille håndlavet krans af messingtråd.

Læs hele artiklen

Bøjelige trælister - en genvej for gamle møbler

27 april, 2022

Med böjbara träornament kan man ge gamla slitna loppismöbler ett rejält ansiktslyft. Från soprum till finrum finns det genvägar. Alla genvägar är inte senvägar!

Læs hele artiklen

Krukker af flettede pilegrene

20 april, 2022

Krukker af flettede grene fra haven er en fin måde at bringe naturen med indenfor. Når du alligevel skal fjerne nedfaldsgrene er det fint at kunne bruge kvistene på en dekorativ måde, så hvorfor ikke flette dem før grenene får blade på?

Læs hele artiklen

Kaninpude til børneværelset

13 april, 2022

Pude eller tøjdyr? Eller begge dele - alt i én! Denne pude med kaninører, lukkede øjne og en fin snude bliver hurtigt en kær ven på børneværelset.

Læs hele artiklen

Fuglebo blandt grenene

06 april, 2022

Om foråret plukker vi med glæde de første forårsblomster i fine buketter, så hvorfor ikke også samle et helt træ med fuglebo og det hele? Hent inspiration fra naturen til påskens smukkeste dekorationer.

Læs hele artiklen

Quilling-æg i fantasifulde og uregelmæssige former

30 marts, 2022

Æg af papir der er formet med quilling-teknik pynter smukt i påskeriset. Med et par sammenrullede papirstrimler og en smule lim kan du lave smukke og detaljerede æg ved hjælp af en teknik, der bygger på flere hundrede års historie.

Læs hele artiklen

Filtede påskeharer

23 marts, 2022

De små, søde og uldne harer er hoppet fra Tyskland og ind i den danske påsketradition. Ifølge legenden var det harerne, der lagde æggene til påske! Disse harer kan du nemt filte udenpå et æg af styropor.

Læs hele artiklen

Skift påskeægget ud med en fyldt gulerod

16 marts, 2022

Det er de færreste, der har lyst til at ændre på traditionen med at lade børnene lede efter slikfyldte påskeæg, men hvorfor ikke give påskeægget en ny form som en gulerod?

Læs hele artiklen

Plantepinde af lufttørrende ler

09 marts, 2022

Disse plantepinde og skilte til krydderurterne af terrakottafarvet ler er både dekorative og praktiske. Leret kan stemples med plantens latinske navn eller med en lille hilsen hvis du vil give planten bort som en fin gave.

Læs hele artiklen

Bordskånere af strikket jerseygarn

16 februar, 2022

Med en lige strikkering er det nemt at strikke jævnt, lige og tykt, og strikkeringen er perfekt til at lave grydelapper og bordskånere. Hvis bordskåneren laves af jerseygarn fungerer den desuden som en ekstra fin detalje på spisebordet.

Læs hele artiklen

Hjerter på bordet

26 januar, 2022

Hjerter passer til både hverdag og fest, og når den store dag nærmer sig er det godt at have ekstra mange hjerter ved hånden! Med disse træhjerter kan du både lave bordkort, servietringe og guirlander der pynter på bordet.

Læs hele artiklen

Glitter, glitter, glitter

22 december, 2021

På årets sidste dag er det perfekt med ekstra meget bling-bling! Glitter kan bruges til at fejre både jul og nytår, og glimmer og glans kan anvendes på mange forskellige måder. Med sløjfer på flasker og glas, glitrende servietringe, imponerende drinkspinde, fine vimpler og flot flaskefyrværkeri bliver du helt klar til at byde det nye år velkommen.

Læs hele artiklen

Broderede til og fra-kort

15 december, 2021

Nogle gange er det ydre (næsten) lige så vigtigt som det indre, og det er de små detaljer, der viser at du har pakket julegaverne ind med ekstra omhu og kærlighed. Disse broderede gavemærker er lige så fine at bruge til julegaverne som på nytårsgaver og værtindegaver.

Læs hele artiklen

Julestrømpe til bestikket

08 december, 2021

Julemanden kan ikke lide store menneskemængder. Han sniger sig i stedet lydløst ind i huset og efterlader sine gaver når vi ligger og sover. I år glemte han sine sokker midt på middagsbordet!

Læs hele artiklen

Kaffefilterholder under juletræet?

01 december, 2021

Strikket, syet og hæklet til håndlavede og hjemmelavede julegaver – det kan næsten ikke blive mere personligt end som så? Her får du et godt tip til en julegave, der passer perfekt til familiens kaffeelsker.

Læs hele artiklen

Bordjuletræer af filt

24 november, 2021

Hvad er en jul uden et juletræ? Grantræet spiller en central rolle når vi fejrer jul, og med disse fine juletræer på bordet kan det næste ikke blive smukkere!

Læs hele artiklen

Kristtornblade af crepepapir

17 november, 2021

De karakteristiske spidse kristtornblade og blodrøde bær er et klassisk symbol på julen. Hvis bladene laves af crepepapir kan de bruges som flot bordpynt når julen står for døren.

Læs hele artiklen

Julekalendergrantræ af fyrretræslister

10 november, 2021

Snart står julen for døren med alt hvad den bringer med sig af tændte stearinlys, gløgg, julelækkerier og selvfølgelig julekalendere i alverdens tænkelige former. Dette julekalendergrantræ laves af ganske almindelige fyrretræslister.

Læs hele artiklen

Kreativ julepynt af lufttørrende ler

03 november, 2021

Juletræspynt, til og fra-kort, bordkort og en hel lille by i vinterskrud. Det hele kan laves af lufttørrende ler under hele december måned!

Læs hele artiklen

Kogebogshylde med læderrem

30 juni, 2021

Foretrækker du altid at have dine yndlingskogebøger ved hånden, eller vil du måske bare fremvise dem i køkkenet fordi de er så smukke? Uanset hvad så viser vi dig her hvordan du kan lave en enkel og stilfuld kogebogshylde, der hurtigt samles af et par trælister og en læderrem.

Læs hele artiklen

Flagranke med signalflag

23 juni, 2021

Marine-looket hører sommeren til, og en flagranke med signalflag fungerer som en flot dekoration til terrassen eller verandaen. Med tekstilmaling og maskeringstape kan du nemt skabe de helt rette signalfarver.

Læs hele artiklen

DIY-hængekøje til dovne sommerdage

09 juni, 2021

Hængekøjen er en klassiker! Den passer perfekt til dovne sommerdage og er desuden et oplagt DIY-projekt til fridage hvor du får lyst til at være kreativ.

Læs hele artiklen

En lys idé til væggen

05 maj, 2021

Orden og struktur kan sagtens fungere som pynt i indretningen! Lav selv denne lysholder, der hænges op på væggen, og som både er dekorativ og praktisk.

Læs hele artiklen

Brødkurv af reb

03 februar, 2021

Reb, trælim og en pensel. Det er alt hvad du skal bruge for at lave denne uges smarteste DIY-projekt. Når limen er tør, kan kurven fyldes med friskbagt brød.

Læs hele artiklen

Sølvdråber i ørerne

29 december, 2020

Det kan være ekstremt avanceret og vanskeligt at lave sine egne smykker, men det kan også være ganske enkelt. Blot ved hjælp af et par stykker sølvtråd i to forskellige tykkelser kan du smede dine egne øreringe i ægte sølv hjemme ved køkkenbordet.

Læs hele artiklen

Filtjuletræer til julebordet

09 december, 2020

Noget af det bedste ved julen er at samle familien rundt om et veldækket julebord, hvor fint hjemmelavet julepynt sætter prikken over i’et på den velsmagende julemiddag! Disse små grantræer klippes af tyk filt, og på bordet pyntes de med en lille kvist eukalyptus ligesom de holder fint styr på bestikket.

Læs hele artiklen

Piedestal i 1950’er-look

23 september, 2020

Var det noget med et lille tilbageblik på 1950'erne? Tidligere tiders piedestaler var ikke helt så tossede endda. De kan bruges til potteplanterne, der således kan placeres hvor du vil i rummet, og med et par rundstokke og en liste kan du selv lave dette lille, praktiske møbel.

Læs hele artiklen

Sølvarmbånd med runde lænker og stavlås

24 juni, 2020

Der er faktisk ikke så langt fra et stykke sølvtråd til et færdigt armbånd. Det eneste der kræves er et par grundlæggende trin indenfor sølvsmedning, og dem kan du sagtens udføre hjemme i dit eget køkken.

Læs hele artiklen

Varmende påskehare til tekanden

01 april, 2020

En ulden påskehare kan holde tekanden varm i lidt længere tid, ligesom den kan bruges til at skjule en lille samling påskeæg.

Læs hele artiklen

Æggevedhæng af papir med pompon-æggeblommer

25 marts, 2020

Et par æg af mønstret dekorationspapir med æggeblommer i form af pomponer af garn fungerer som både fin og sjov påskepynt. Æggene er desuden sjove at lave for både børn og voksne.

Læs hele artiklen

Læderomslag til gæstebogen

26 februar, 2020

En gæstebog som coffee table-book fungerer som en fin indretningsdetalje, og med et omslag af naturligt garvet læder pynter bogen ekstra smukt på bordet.

Læs hele artiklen

Nye håndtag, ny maling, nyt liv

22 januar, 2020

Med lidt ny maling og nye beslag kan du give de gamle og umoderne møbler et nyt liv. En kommode af lakeret fyrretræ med en profilskåret underkant og fyrretræsknopper får her et helt nyt look med et par enkle opdateringer.

Læs hele artiklen

Glasholder i læder

08 januar, 2020

Varme glas og kopper uden hank kan være svære at holde fast om mens drikken er varm. Med en kopholder af læder får du et bedre greb, ligesom glasset får lidt mere karakter. Stilfuldt og praktisk!

Læs hele artiklen

Sølvsmykker af firkanttråd

01 januar, 2020

Nyt år og nye smykker. Med ægte sølv kan du nemt lave dine egne smykker med blot nogle få lodninger.

Læs hele artiklen

Spejl med læderstrop

06 november, 2019

Det perfekte entréspejl! Et spejl som du hurtigt og nemt kan tage ned fra væggen og hænge op igen uden at der er risiko for at det går i stykker. Et sådant spejl kan være svært at finde i en butik, men heldigvis er det ikke særlig svært at lave det selv!

Læs hele artiklen

Nøglering med agern i læder

25 september, 2019

Nu er det snart tid til at samle agern ude i naturen hvis du vil bruge dem som pynt og få dem til at spire i en vase om vinteren. Agernet er et vaskeægte efterårssymbol, som pynter smukt overalt! Et agern af læder fungerer som et flot vedhæng i nøglebundtet.

Læs hele artiklen

Bordskåner af kork

03 juli, 2019

Kork er et klassisk materiale, der er perfekt til at lave bordskånere. Når korkpropperne halveres og lægges i mønstre skaber korkens naturlige revner en dekorativ detalje på bordet.

Læs hele artiklen

Slip sommerluften ind!

29 maj, 2019

På de varme sommerdage er det et must med en dørstopper, der holder hoveddøren åben og slipper luften ind. Du kan selv støbe en fin dørstopper med en klassisk husform og med et hul til et reb, der gør det let at flytte rundt på den.

Læs hele artiklen

Brudekrone af messingtråd

24 april, 2019

Der kan fejres bryllup året rundt, men når syrenerne springer ud begynder kirkeklokkerne ofte at ringe lidt ekstra. Sommeren er nemlig den årstid, hvor flest par vælger at gifte sig. Flere og flere par ønsker at skabe et personligt bryllup, og en håndlavet brudekrone fungerer som en smuk krone på værket!

Læs hele artiklen

Vase med betonmaling

13 marts, 2019

En gammel vase fra de glade 80'ere får en tur i tidsmaskinen og hentes med ind i 2010'erne. Med nogle lag maling kan du forvandle vasens look fra en blank lyserød 80'er-stil til rå beton. Genbrugt, genanvendt og med et helt nyt look. Super moderne og helt utroligt enkelt!

Læs hele artiklen

Facetslebne øreringe af sølvler

30 januar, 2019

Bliv din egen sølvsmed! Med sølvler kan du forme næsten hvad som helst. Lad først leret tørre og brænd det derefter med en ganske almindelig butangasbrænder hjemme i køkkenet. Her viser vi dig hvordan du kan bruge dine hænder og en nålefil til at forme et par nye øreringe med facetter, der funkler i forårslyset.

Læs hele artiklen

Æg i fuglerede - borddekoration med forårsstemning

14 marts, 2018

Fuglene kvidrer uden for vinduet og snart er det påske, så nu kan du passende bygge en fuglerede og fylde den med æg! En fuglerede af birkegrene med æggelys i midten fungerer som en flot borddekoration mens vi venter på at foråret skal komme.

Læs hele artiklen

Kaktuskrukke til klatreplanter

17 januar, 2018

1980'ernes seje kaktustrend har gjort comeback! Lige nu ses kaktusser som interiørdetaljer i et væld af former og materialer på alt fra keramik til træ og tekstil. Denne version bøjes af et stykke jerntråd og hjælper med at give klatreplanterne en helt ny form. Det eneste du skal bruge er ståltråd og en tang.

Læs hele artiklen

Strikket flaskebetræk af natursnøre

13 december, 2017

En flaske gløgg, vin eller noget andet lækkert er altid en værdsat værtindegave, og det kan være sjovt at give flasken en ekstra personlig indpakning. Dette rustikke betræk er strikket af ganske almindelig natursnøre og malet rødt i bunden, og det kan bruges til fest til både jul og nytår.

Læs hele artiklen

Snit skeer - perfekt til dovne dage

02 august, 2017

Dovne dage ved vandet hvor man helst vil lave så lidt som muligt men alligevel bliver rastløs af at have fri. Sådanne dage er perfekt til at snitte i træ. Med en kniv i den ene hånd og et stykke træ i den anden har du den perfekte beskæftigelse, og skeer og øser kan man aldrig få for mange af.

Læs hele artiklen

Påskeris med fjer og glasprismer

29 marts, 2017

Det er så rart når forårsvarmen får naturen til at blomstre. Det er i denne periode på året hvor man kan hente grene og kviste indendørs, som sidenhen springer ud og spreder glæde. Der findes næsten ikke noget bedre! Det er ikke kun de traditionelle birkegrene, der er smukke at hente indenfor, hvor de langsomt kan springe ud. Du kan faktisk tage stort set alle slags kviste med indendørs. Æblegrene, kirsebærgrene og slåen blomstrer smukt, men også pil, ahorn, røn eller ask pynter i hjemmet. Tykkere og mere træagtige grene skal stå i varmt vand for at kunne udvikle små blade, og selvom du ikke har held med at få bladene til at springe ud, så pynter grenene smukt i en vase. De kan med fordel pyntes med fjer og andre dekorationer… De glasprismer vi har anvendt her er slebet af ægte krystalglas. De er lidt tunge og har derfor brug for en lidt stærkere gren som støtte, og de bryder forårslyset på en vidunderligt smuk måde. Det kan også være en god idé at hoppe over de traditionelle påskefjer i en masse forskellige farver og i stedet kun vælge grønne fjer, der matcher bladene, og så kombinere dem med naturlige fjer i forskellige brune og grå farvetoner. Vi har brugt følgende: glasprismer i form af kugler, istapper og dråber; voksbehandlet hørtråd til at hænge prismerne op; naturfjer; og grønne fjer.

Læs hele artiklen

Bordskåner af halve trækugler

21 december, 2016

En flot bordskåner sætter prikken over i'et på det veldækkende bord.

Læs hele artiklen

Blå batik – og shibori

27 april, 2016

Blå batik og blå shibori er super moderne lige nu! Begge er ældgamle tekstilfarvningsteknikker, der kan udføres i samme farvebad. Batikmønstrene dannes ved at binde snore eller elastikker rundt om stoffet og på den måde skabe runde cirkler eller linjer med slørede konturer, der er ufarvede. Batik er et fænomen, der med jævne mellemrum dukker op i modebilledet og indenfor interiørdesign. Shibori føles derimod som en nyere tendens; i det mindste i vores del af verden. Teknikken stammer oprindeligt fra Østen, nærmere bestemt fra Japan, og den forbindes ofte med den marineblå farve, selvom andre farver også er blevet anvendt gennem tiderne. Både batik og shibori er farveteknikker, hvor man på forskellige måder sørger for at lade visse dele af stoffet forblive ufarvet. Man kan aldrig helt kontrollere det færdige resultat, og det er netop det, der er charmen ved disse teknikker! Det er altid spændende at se det endelige resultat…

Læs hele artiklen

Julestemning med kobbertråd og gammelt papir

08 december, 2015

I denne uge er den røde tråd lavet af kobber! Det er et enkelt materiale, der samtidig er utroligt smukt og virkelig brugbart. Vikl et par omgange rundt om en gammeldags tøjklemme, form et par vinger og afslut med en lille glorie. Voila! Nu har du lavet en fin holder til bordkortet, der kan sættes fast på kanten af glasset med gløgg.

Læs hele artiklen

Spejlramme af tøjklemmer

17 november, 2015

Man kan aldrig have for mange spejle derhjemme! Det gælder især hvis spejlet har en smuk ramme, og det er præcis hvad dette projekt handler om. Et spejl med en ramme af forgyldte tøjklemmer skaber en sjov kontrast mellem det enkle og det eksklusive! Du skal bruge: et rundt spejl, 92 halve tøjklemmer, 92 tøjklemmer eller gummielastikker, trælim, limpistol med smeltelim, vandgrunder eller primer til bladguld, guldfarvet bladmetal og 2 børster.

Læs hele artiklen

Smykker af sølvler

27 maj, 2015

Det behøver slet ikke være så kompliceret at lave sine egne smykker, der ser ud som ægte sølv, og med sølvler er processen blevet let som en leg! Sølvler er en lertype, der består af fint pulveriseret sølv, som er blevet blandet med et bindemiddel. Leret kan formes i fri hånd eller presses ud i en form. Herefter lader du leret tørre, så vandet i leret fordamper, før du brænder det med en gasbrænder. Derved brændes bindemidlet væk og leret sintrer, dvs. at det smelter sammen. Med lidt øvelse bliver det nemt at lave selv avancerede smykker, og du bestemmer selv hvilken stilart du vil gå efter!

Læs hele artiklen

Alle kan strikke!

15 april, 2015

Har du heller aldrig fået lært at strikke? Har du svært ved at strikke pæne masker og synes du, at en strikkeopskrift er det rene volapyk? Så har vi godt nyt til dig: alle kan strikke! Det kan godt være at du er skeptisk, for der er jo også dem der siger, at alle kan synge, men det her er noget helt andet! Næst efter hjulet er en strikkering måske verdens bedste opfindelse! (Okay det er måske lidt af en overdrivelse...) Men ved hjælp af en strikkering kan du strikke fine og jævne masker uden at filtre garnet sammen, og derved får du et utroligt jævnt resultat. Derfor bliver ringene ofte brugt af børn, men der er også et perfekt redskab for voksne. Hvorfor gøre det besværligt når man i stedet kan gøre det let som en leg? På strikkeringe strikker man rør som dem man kan strikke på rundpinde. Rørene er perfekte til at pimpe hjemmet på forskellige måder. Du kan strikke lampeskærme, puder, lanterner eller grydelapper.

Læs hele artiklen

Trustpilot