Om os

Sløjd-Detaljer - til dig med skaberlyst!

Hos os findes alt til dig som er kreativ. Vores idè er at sælge forbrugsmaterialer og værktøj til hobby, håndværk og undervisning. Vores sortiment - som består af ca 8.000 produkter - skal være så heldækkende som muligt til skolens kreative emner, hobby og professionelle håndværkere samt til dig som har en hobby for at det er så fantastisk spændende. Vi stræber efter at være miljøbevidste både når vi vælger sortiment og udformer vores arbejdsrutiner. Siden 2009 er vi ISO 14001 certificeret.

     

Forretningsidé

Vores forretningsidé er at sælge forbrugsmateriale og værktøj til hobby, håndværk og undervisning. Vores sortiment - som består af ca 10.000 produkter - skal være så omfattende som muligt til skolens kreative fag, hobby og professionelle håndværkere samt til dig som har en hobby fordi det er fantastisk sjovt. Vi stræber også efter at være miljøbevidste, både når vi vælger sortiment og udformer vores arbejdsrutiner. Siden 2009 er vi ISO 14001 certificeret.

Høje krav

Sløjd-Detaljer har leverandører fra mange dele af verden. Det har vi for at give vores kunder den bedste kombination af kvalitet, pris og service. Det er vigtigt for os at tage vores ansvar men også at vores leverandører opfylder deres ansvar og følger gældende love og regler. Vi kræver, af vores leverandører, at de skal overholde vores Code of conducts. Vi skriver en kontrakt med leverandørerne som omfatter følgende:

- Overholdelse af love og regler

- Sundhed/sikkerhed

- Arbejdsmiljø

- Miljø

- Kemikalier

- Mindsteløn

- Arbejdstider

- Forbud mod børnearbejde

- Foreningsfrihed

Vi håber at du trives med os som virksomhed og med vores produkter. Vi tager gerne imod både ros og ris. Mangler du et produkt eller vil vide noget om virksomheden eller vores produkter, er vi til for dig. Velkommen!Spara