Om os

Sløjd-Detaljer - til dig med skaberlyst

"Lad kreativiteten blive en del af livet"

 

Interessen for håndværk er større end nogensinde! Vi arbejder med træ, strikker og laver håndværk som aldrig før, og selv glemte modetrends og retrohåndværk får en renæssance.

Det passer os perfekt her på Sløjd-Detaljer, for vi holder af kreativiteten og af at bruge vores hænder. Vi gør vores allerbedste for at videreformidle filosofien om at mennesket behøver kreativitet for at kunne leve et godt og lykkeligt liv og have det godt i sjælen.

     

Vores mission
Vi ønsker at inspirere folk til at bruge deres kreativitet og finde glæden ved bruge hænderne til at skabe ting. Det gør vi ved at formidle idéer, viden og produkter til attraktive priser.

Forretningsidé
Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter og idéer til dine kreative processer til konkurrencedygtige priser via internetsalg og i butik. Takket være vores store viden og mange års erfaring kan vi inspirere og støtte vores kunder i deres kreative skaberproces. Vi arbejder med fokus på konstant fornyelse og har et stort miljømæssigt engagement. Vores kunder findes i alle virksomhedstyper og i alle aldersgrupper. Rent geografisk ligger vores fokus på de nordiske lande, men vi sælger til kunder i hele Europa.

Kerneværdier

  • Kreativitet
  • Engagement
  • Holdbarhed
  • Kundefokus
  • Viden

Vores værdier danner hjørnestenene i virksomheden og afspejler hvad vi anser som værende vigtigt. De guider os i vores hverdag i alt fra hvordan vi hjælper vores kunder og vores jord til hvordan vi træffer beslutninger. 

Medlem af Svensk Digital Handel
Sløjd-Detaljer er medlem af Svensk Digital Handel, som stiller store krav til deres medlemmer. SDH-mærket giver øget sikkerhed for dig som køber.

Sikker e-handel
Formålet med certificeringen Trygg E-handel er at skabe klarere, enklere og mere ensartede retningslinjer for hvad der gælder for e-handel, både for dig som forbruger men også for os som internetbutik. Når du ser symbolet Trygg E-handel på en internetbutik kan du altid stole på, at du kan handle både trygt og sikkert. Sløjd-Detaljer overholder Trygg E-handels krav til internetbutikker.

Høje krav
Sløjd-Detaljer har leverandører fra mange dele af verden, og derfor kan vi give vores kunder den bedste kombination af kvalitet, pris og service. Det er vigtigt for os at vi selv tager ansvar og at vores leverandører overholder deres ansvar og følger de gældende love og regler. Vi kræver af vores leverandører, at de skal overholde retningslinjerne i vores Code of Conduct (dvs. vores retningslinjer for ansvarlighed og god praksis). Vi skriver kontrakt med leverandørerne, som omfatter følgende punkter:

- Overholdelse af love og regler
- Sundhed/sikkerhed
- Arbejdsmiljø
- Miljø
- Kemikalier
- Mindsteløn
- Arbejdstider
- Forbud mod børnearbejde
- Foreningsfrihed

Hos Sløjd-Detaljer har vi vores egen produktudvikling. Den udarbejdes af vores personale, som fremstiller materialesæt med overskuelige instruktioner, der indeholder forslag til hvad du kan bruge materialerne til. Du kan selvfølgelig altid bruge din egen fantasi. Vi samarbejder ligeledes med uafhængige producenter og med vores leverandører når vi udvikler nye produkter.

Vi håber at du trives med os som virksomhed og med vores produkter. Vi tager gerne imod både ros og ris, og hvis du mangler et produkt eller vil vide mere om virksomheden eller vores produkter vil vi altid gerne hjælpe dig. Velkommen!Copyright på billeder og tekster
Alle billeder der bruges af Sløjd-Detaljer på nettet, i kataloger, i annoncer osv. er Sløjd-Detaljers eller vores leverandørers ejendom og er således beskyttet i henhold til loven om ophavsret.

Sløjd-Detaljer kan efter aftale give forhandlere, avisredaktører eller andre kommercielle medier adgang til vores billeder og tekster. Denne aftale skal være skriftlig og godkendt af marketingschefen hos Sløjd-Detaljer for at være gyldig.

En sådan aftale indebærer, at de billeder og tekster der anvendes skal have en tydelig henvisning til kilden, dvs. Sløjd-Detaljer. Dette gælder for såvel trykte medier som på nettet.

Det er tilladt frit at linke til www.slojd-detaljer.dk til specifikke sider eller produkter.

Spara


Trustpilot