Arbejd hos os

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og de udgør hemmeligheden bag vores succes

Alle vores medarbejdere er dygtige til det de laver, og de er med til at gøre den kreative proces til en del af livet. De har en stærk fornemmelse for hvor vigtigt det er, at man får mulighed for at give udtryk for sin egen kreativitet. Sammen ønsker vi at inspirere og påvirke vores kunder til et aktivt, kreativt liv med fokus på den kreative skabelsesproces. Vores kerneværdier danner hjørnestenene i virksomheden og afspejler hvad vi anser som værende vigtigt. De guider os i vores hverdag i alt fra hvordan vi hjælper vores kunder og vores jord til hvordan vi træffer beslutninger. 

  • Kreativitet
  • Engagement
  • Holdbarhed
  • Kundefokus
  • Viden

Vores forretningsidé er at tilbyde en bred vifte af produkter og idéer til din egen kreative proces til konkurrencedygtige priser via internetsalg og i vores butikker. Takket være vores store viden og mange års erfaring kan vi inspirere og støtte vores kunder i deres kreative proces. Vi arbejder på konstant fornyelse og besidder et stort miljømæssigt engagement. Vores kunder findes i alle slags virksomheder og i alle aldersgrupper. Vores fokus ligger på salg i Norden, men vi sælger produkter til kunder over hele Europa.

 

 

Whistleblower-funktion

Vores whistleblower-funktion kan bruges af medarbejdere og tidligere medarbejdere, jobsøgende og leverandører etc. Funktionen bør anvendes til at rapportere misforhold, som indebærer alvorlige risici eller skader mennesker eller miljø, samt ved mistanke om økonomiske uregelmæssigheder eller korruption. Formålet er at gøre ledelsen opmærksom på potentielt ulovlige eller uetiske aktiviteter. Tvister og reklamationer behandles separat og skal ikke rapporteres her.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Trustpilot