Skovens skulpturer

26 juni, 2024

Hvor nogle ser skrald, ser andre skulpturer! Skovens gamle grene har et fint vejrbidt look, der føjer et smukt og skulpturelt touch til indretningen med deres skævhed og patina.

Om sommeren kan du finde drivtømmer ved stranden, ligesom du kan gøre gode fund i naturen under de mange rare skovture. En gammel gren, der er både slidt og skæv, kan blive til en smuk skulptur derhjemme, og den er samtidig et dejligt minde fra feriens skønne vandreture.

Du kan sagtens tage de tørre grene med hjem fra skoven uden at få dårlig samvittighed.

Med en japansk håndsav er det nemt at save fine snit uden at der dannes en masse skarpe kanter og splinter.

Vi savede en lille gruppe grene for at skabe et stilleben fra skoven. Sav grenene til så de kan stå solidt på et bord. Grenene kan med fordel saves i forskellige højder.

Bor derefter huller til lysholdere. Boresættet til lysestageholdere indeholder de tre standardstørrelser til stearinlys: almindelige kronelys, mindre juletræslys og klassiske fyrfadslys. Du kan bruge den samme størrelse eller variere hullerne alt efter hvordan dit færdige stilleben skal se ud.

Husk dog på at levende lys og træ aldrig er en sikker kombination - ikke engang med lysestager af metal! Sørg derfor for at tændte stearinlys aldrig efterlades uden opsyn! Vælg gerne et lys i en LED-model eller vær ekstra opmærksom hver gang du tænder dine stearinlys.Trustpilot