Bordkortholdere til brylluppet

05 juni, 2024

Nogle gange er det de små detaljer, der gør den store forskel. Små bordkortholdere ved brudeparrets pladser er en fin lille detalje, der løfter det samlede look ved sommerens bryllup!

De enkle drejede træfigurer i et klassisk Ludo-look fungerer perfekt som bordkortholdere. Det eneste du skal gøre er at save et snit i toppen af træfigurens hoved til selve bordkortet og derefter male figurerne som små mennesker.

Det nemmeste er at bruge en japansk håndsav, der skærer fine, lige snit uden en masse splinter. Bøgetræ er en ret hård træsort, men med en god sav bliver arbejdet lettere. Sav dybt nok til at et lille bordkort kan sidde godt fast i snittet.

Herefter kan du bruge Posca-penne til at male eller tegne på figurerne. Hvis du har tid og overskud til at lave bordkortholdere til alle bryllupsgæsterne, så kan du f.eks. male gæsternes holdere med guldmaling og blot nøjes med at lave unikke figurer til selve brudeparret. Du kan selvfølgelig sagtens lave personlige og stiliserede figurer til hver enkelt gæst, men det kræver både tid, tålmodighed og et vist talent. Et simpelt brudepar som dette kan de fleste dog finde ud af at male!

Vi tegnede bruden med en hvid kjole og et hjerte foran, der samtidig ser ud som kjolens V-udskæring og arme. Brudgommen blev iklædt et enkelt sort jakkesæt og en butterfly.

Et lille stykke tyl der stikkes ned i samme revne som brudens bordkort kan fungere som brudeslør.

Selve bordkortene tilskæres af akvarelpapir. Det ser fint ud hvis du folder kortene og skærer kanterne med en kniv for at give dem et flosset og ujævnt look.

Vi brugte en Fineliner-pen og penselpenne til at skrive selve teksten.

Nu er du klar til at dække op til bryllupsfest!Trustpilot