Sløjd-Detaljer Integritetspolicy

For Sløjd-Detaljer er det vigtigt at være både omhyggelig og seriøs i al håndtering af persondata. Sløjd-Detaljer er ansvarlig for behandling af personoplysninger, som håndteres og opbevares hos os og vores samarbejdspartnere. Vores målsætning er at du altid skal kunne føle dig sikker på at din personlige integritet respekteres og at dine personoplysninger behandles korrekt. Vi påtager os ansvaret for at personoplysninger, som behandles af Sløjd-Detaljer, kun bruges til de tilsigtede formål og beskyttes mod uautoriseret adgang. Al behandling af persondata hos Sløjd-Detaljer sker i overensstemmelse med EU’s gældende Databeskyttelsesforordning (GDPR), der er gældende fra og med den 25. maj 2018.

Nærværende policy forklarer hvornår og hvorfor vi indsamler og gemmer personoplysninger, hvordan vi bruger dem, hvordan vi opbevarer dem sikkert og hvor længe vi gemmer dine oplysninger. Denne Integritetspolicy gælder når du køber varer fra os, samt ved markedsføring og kundekontakt, der har til formål at informere dig og opretholde et forretningsmæssigt forhold til dig som kunde.

Bemærk at vi har en særskilt policy for hvordan vi håndterer cookies. Du kan læse mere om denne under Cookies.

Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler personoplysninger ved at overholde aftale(r) og/eller samtykke når du besøger vores hjemmeside, logger ind på dit konto, foretager et køb, deltager i en konkurrence, søger arbejde hos os eller når du interagerer med os på sociale medier, forum, chat og andre tilgængelige kanaler. Den indsamlede persondata består af navn, adresse, postadresse, personnummer, e-mailadresse, telefonnummer, identifikationsoplysninger samt information om din købs- og transaktionshistorik. Derudover kan Sløjd-Detaljer indsamle teknisk data om de enheder du bruger til at få adgang til Sløjd-Detaljers digitale kanaler, herunder IP-adresse, browsertype og cookieinformation.

Når du betaler med betalings- eller kreditkort sendes du altid videre til vores samarbejdspartnere, dvs. Dibs eller Klarna ved internetkøb. Kortinformation sendes krypteret på en sikker måde, og vi gemmer aldrig kortoplysninger.

Brug af personoplysninger
De personoplysninger vi indsamler fra dig bruges til at:

  • Tilpasse din oplevelse hos os og imødekomme dine personlige behov.
  • Levere tilpasset information.
  • Forbedre vores hjemmeside.
  • Forbedre vores kundeservice så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
  • Kontakte dig via e-mail.
  • Administrere eventuelle konkurrencer, give dig tilbud eller gennemføre en kundeundersøgelse.
  • Levere varer til den rigtige adresse.
  • Fakturere og følge op på betalinger.


Vi er ansvarlige for persondata og håndterer dine oplysninger i henhold til GDPR. Det betyder blandt andet at vi sikrer at vi:

  • Har et klart formål.
  • Har et juridisk gældende grundlag.
  • Beskytter informationen.


Personoplysningerne behandles kun af os så længe der er behov for at opfylde formålet med behandlingen eller for at dække Sløjd-Detaljers juridiske forpligtelse.

Sikkerhed
Sløjd-Detaljer er de eneste, der ejer de personoplysninger, der er indsamlet på vores hjemmeside og når du på anden måde videregiver dine personoplysninger til os. Din personlige identificerbare information vil aldrig blive solgt, udvekslet, overført eller delt med en anden virksomhed eller person med noget som helst formål uden dit samtykke. Eneste undtagelse er når det er nødvendigt for at vi skal kunne levere dine varer, gennemføre en betaling eller imødekomme en anmodning fra dig.

Vi sælger eller overfører ikke din personlige identificerbare information til tredjepart. Eneste undtagelse er til betroet tredjepart, som hjælper os med at drive vores virksomhed, hjemmeside og betalinger og da altid med krav om at pågældende partner(e) accepterer at holde informationen fortrolig og sikker. Virksomheder der håndterer persondata på vegne af Sløjd-Detaljer underskriver altid en aftale med os for at sikre et højt beskyttelsesniveau for dine personoplysninger hos vores samarbejdspartnere.

Informationsbeskyttelse
Sløjd-Detaljer værner om en høj sikkerhed for dine personoplysninger og træffer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, spredning eller ødelæggelse. Kun medarbejdere, der skal udføre et specifikt arbejde som f.eks. fakturering og kundeservice, har adgang til personligt identificerbare oplysninger. De servere som lagrer personligt identificerbare oplysninger opbevares i et sikkert miljø.

Digitale kommunikationskanaler
Vi bruger dine personoplysninger digitalt til at sende dig information om din ordre i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Efter samtykke fra dig kan du desuden holdes opdateret om hvad der sker hos Sløjd-Detaljer samt modtage tilbud. Hvis du ikke længere ønsker at modtage information, som ikke har med din nuværende ordre at gøre, kan du hurtigt afmelde dig ved at bruge vedhæftede link.

Ret til information og ret til at indgive klage
Forudsat at du ikke har en igangværende ordre eller ubetalt faktura har du når som helst ret til (i overensstemmelse med hvad der anføres i GDPR) at anmode om at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig; at anmode om at få ukorrekte personoplysninger rettet; at anmode om at Sløjd-Detaljer skal stoppe med at behandle og følgelig skal slette dine personoplysninger; at behandlingen af dine personoplysninger begrænses; at gøre brug af din ret til dataportabilitet; samt at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne. Kontakt venligst Sløjd-Detaljers kundeservice hvis dette er relevant.

Du har ligeledes til enhver tid ret til at indgive klage til den relevante tilsynsmyndighed hvis du mener, at dine personoplysninger behandles i strid med gældende persondatalovgivning.

Ændringer af nærværende integritetspolicy
Sløjd-Detaljer kan foretage ændringer i nærværende policy. Den seneste version af denne Integritetspolicy findes altid på vores hjemmeside.