Ternet dørstopper til sommeren

03 juli, 2024

De skæve skaktern fungerer som en sjov detalje på det robuste træstykke, der udgør denne praktiske dørstopper, og håndtaget på den skråtskårne top gør det nemt at flytte rundt på den.

Læs hele artiklen

Skovens skulpturer

26 juni, 2024

Hvor nogle ser skrald, ser andre skulpturer! Skovens gamle grene har et fint vejrbidt look, der føjer et smukt og skulpturelt touch til indretningen med deres skævhed og patina.

Læs hele artiklen

Sommerlig guirlande med vandmeloner

29 maj, 2024

En sommerlig guirlande med akvarelmalede mellemlægsservietter af papir pynter smukt på de mange skønne sommeraftener. Hæng guirlanden op i et træ eller brug den som dekoration midt på bordet.

Læs hele artiklen

Taske strikket i ét stykke

08 maj, 2024

Glem alt om indviklede strikkemønstre og tabte masker! Denne sommertaske strikkes i ét enkelt stykke, som foldes og sys sammen i hånden. Med en lige strikkering er det super nemt at strikke jævnt i dobbelte lag.

Læs hele artiklen

Veldækket bord til krebsegildet

02 august, 2023

Ingen august måned er komplet uden et krebsegilde! Til sensommerens traditionsrige fest er det ekstra fint at dække op med en hjemmelavet dug med krebsetryk.

Læs hele artiklen

Knagerække med fiskeform

26 juli, 2023

En fin fisk, en glad laks eller måske en af de mindre kønne fiskearter? En knagerække i form af en fisk fungerer som en sjov indretningsdetalje i sommerhuset og er desuden et sjovt hobbyprojekt.

Læs hele artiklen

Musling af sølvler

12 juli, 2023

Hvad gør man med alle de mange muslingeskaller, man finder på stranden? Hvorfor ikke lave en halskæde, der resten af året kan bruges som et minde om de varme sommerdage?

Læs hele artiklen

Mobile med flyvemaskiner til kreative sommerbørn

05 juli, 2023

Kribler det i ungernes fingre efter at være kreative i løbet af sommerferien? En uro med flyvemaskiner, der er lavet af tøjklemmer og ispinde, pirrer fantasien og giver den kreative ånd luft under vingerne.

Læs hele artiklen

Skrevet i sten - lav indgraveringer på sommerens glatte sten

28 juni, 2023

Man hører ofte, at intet står skrevet i sten, men det er helt forkert! Her viser vi dig hvordan du kan indgravere et navn eller et fint symbol på glatte sommersten. De færdige sten kan bruges som bordkort eller til at holde dugen på plads.

Læs hele artiklen

Ranke med kroge og kugler

21 juni, 2023

Mangler du et sted at hænge badetasken, badekåben eller dine nøgler mens du tager en morgensvømmetur i det blå? Denne fine ranke med farverige trækugler og smedede kroge har masser af plads til dine ting, og samtidig fungerer den som en dekorativ detalje ved badebroen eller badehuset.

Læs hele artiklen

Sæt sejl på kagen

14 juni, 2023

Nu er det snart tid til at rejse ud på alverdens fine sommereventyr, men først skal vi fejre både fødselsdage og nyudsprungne studenter med lagkager og flag.

Læs hele artiklen

Blomsterkrans med lang holdbarhed

07 juni, 2023

Nu er det slut med visne blomsterkranse til sommerfesten! Med en krans af papirblomster holder blomsterkransen hele natten… og længere endnu.

Læs hele artiklen

Servietringe af natursnor i kumihimo-fletning

31 maj, 2023

Hampegarn der flettes med en klassisk japansk kumihimo-teknik fungerer fint som servietringe til det veldækkede sommerbord. Rustik natursnor og sarte sommerblomster skaber en fin kombination, og fletteteknikken er så enkel, at du nemt kan tage den med på stranden på de dovne sommerferiedage.

Læs hele artiklen

Sommerbriser og en sløjfe i håret

17 maj, 2023

I løbet af en hel sommer er der rig mulighed for at klæde sig fint på med ekstra pynt. En sløjfe i håret i en klassisk Chanel-stil passer perfekt til skoleafslutningen, sommerfesten eller studenterfesten.

Læs hele artiklen

Diadem til sommerens fester

03 maj, 2023

Nu er det snart tid til alle sommerens mange fester og højtider som f.eks. eksamensfejring, konfirmation, bryllup og dåb. Et diadem af tynd messingtråd med skinnende perler vil uden tvivl udgøre en fin og personlig detalje til festlighederne.

Læs hele artiklen

Redningskrans til døren

26 april, 2023

Den rød-hvide dørkrans pynter smukt på døren, og den har et look, der er inspireret af den klassiske redningskrans. Kransen kan anvendes både ude og inde og pynter på både villaer og sommerhuse.

Læs hele artiklen

Vindfisk - en krydsning mellem et fugleskræmsel og et flag

27 juli, 2022

Denne fine vindfisk kan fylde lungerne med luft og svæve frit i vinden! Derudover holder den fuglene borte og viser vindens retning i sommerbrisen.

Læs hele artiklen

Fyrtårne til sommerbordet

06 juli, 2022

Sommerens sødeste bordkortholdere forestiller små fyrtårne i de klassiske signalfarver rød, hvid og blå. Derudover er fyrtårnene hyggelige at lave på de langsomme feriedage.

Læs hele artiklen

Denimtaske med håndtag af reb

22 juni, 2022

En badetaske syet i jeansstof og med håndtag af reb passer fint på sommerens badebroer.

Læs hele artiklen

Kryds og bolle-spil med sommerens sten

15 juni, 2022

Det er næsten umuligt ikke at samle glatte sten op og tage dem med hjem fra sommerens besøg på stranden. Med lidt maling kan du lave stenene om til et fint kryds og bolle-spil til de afslappede feriedage.

Læs hele artiklen

Festlig stang til sommerens udendørsfester

08 juni, 2022

Lav en festlig stang til havebordet med en bundplade til lækkerier og mousserende drinks. Perfekt til sommerfesten og til alle andre festlige lejligheder i løbet af sommeren!

Læs hele artiklen

Flettet bordskåner til sommerbordet

25 maj, 2022

En klassisk bordskåner i en mindre model fungerer som et fint fokuspunkt på det smukt dækkede sommerbord.

Læs hele artiklen

Til alle flagdage!

18 maj, 2022

Sommeren er fyldt med højtider og mærkedage. Vi fejrer både mors dag, fars dag, de udsprungne studenter, skoleafslutninger og Sankt Hans! Du kan gøre festbordet ekstra fint med bordkort med en baggrund af blåt hav og et flag i toppen. Med det blå-gule bånd sender vi samtidig en tanke til alle dem i verden, der ikke har det helt så festligt lige nu.

Læs hele artiklen

Flagranke med signalflag

23 juni, 2021

Marine-looket hører sommeren til, og en flagranke med signalflag fungerer som en flot dekoration til terrassen eller verandaen. Med tekstilmaling og maskeringstape kan du nemt skabe de helt rette signalfarver.

Læs hele artiklen

DIY-hængekøje til dovne sommerdage

09 juni, 2021

Hængekøjen er en klassiker! Den passer perfekt til dovne sommerdage og er desuden et oplagt DIY-projekt til fridage hvor du får lyst til at være kreativ.

Læs hele artiklen

Sølvarmbånd med runde lænker og stavlås

24 juni, 2020

Der er faktisk ikke så langt fra et stykke sølvtråd til et færdigt armbånd. Det eneste der kræves er et par grundlæggende trin indenfor sølvsmedning, og dem kan du sagtens udføre hjemme i dit eget køkken.

Læs hele artiklen

Slip sommerluften ind!

29 maj, 2019

På de varme sommerdage er det et must med en dørstopper, der holder hoveddøren åben og slipper luften ind. Du kan selv støbe en fin dørstopper med en klassisk husform og med et hul til et reb, der gør det let at flytte rundt på den.

Læs hele artiklen

Snit skeer - perfekt til dovne dage

02 august, 2017

Dovne dage ved vandet hvor man helst vil lave så lidt som muligt men alligevel bliver rastløs af at have fri. Sådanne dage er perfekt til at snitte i træ. Med en kniv i den ene hånd og et stykke træ i den anden har du den perfekte beskæftigelse, og skeer og øser kan man aldrig få for mange af.

Læs hele artiklen

Trustpilot