Hjerte med navnetræk

31 januar, 2024

Kender du en person, der tit taber nøglerne? Så kan denne gave til Valentinsdag være en ekstra god idé: en hjerteformet AirTag-holder af læder som du selv kan sy.

Læs hele artiklen

Vægur fra julemandens værksted

15 november, 2023

Hvis julegaverne skal være klar til juleaften, så er det på høje tid at sætte gang i nisseværkstedet! Et vægur til din bror eller mor er lige så sjovt at lave som det er at give i gave. Eller måske vil du beholde det selv...?

Læs hele artiklen

Flagrende flagermusvinger og græskar med lys

18 oktober, 2023

Spred dine vinger for snart er det halloween! På bordet dækker vi op med lysestager lavet af gamle flasker og græskar med lysholdere i. Den helt rigtige kombination af uhygge og elegance.

Læs hele artiklen

Flettede servietringe af læder

20 september, 2023

Flettede læderremme passer perfekt til alt fra armbånd og bælter til servietringe. Med servietringe der er flettet af naturligt garvet gedeskind kan du dække et smukt efterårsbord til både hverdag og fest.

Læs hele artiklen

En kiste til skattene

09 august, 2023

En skattekiste, et smykkeskrin - eller kanskje en hemmelig kasse til tingene som bare er dine? Med litt maling og lær forvandler du en vanlig trekasse til en personlig skattekiste.

Læs hele artiklen

En kiste til dine skatte

09 august, 2023

En skattekiste, et smykkeskrin eller måske en hemmelig æske til dine personlige ejendele? Med en smule maling og lidt læder kan du forvandle en almindelig trækasse til en skattekiste.

Læs hele artiklen

Den rette puslespilsbrik

10 maj, 2023

Det kan sommetider være lidt af en udfordring at få det store hverdagspuslespil til at gå op. Men måske bliver det hele en smule lettere med disse glasbrikker af læder, der om ikke andet gør hverdagen lidt mere festlig.

Læs hele artiklen

Opbevar hårelastikkerne med stil

12 april, 2023

Det er ikke altid lige nemt at holde orden på de mange hårelastikker og -spænder og at finde præcis hvad man leder efter. Du kan dog heldigvis selv lave en opbevaringsløsning, der passer perfekt til alle elastikker og spænder, og som er både praktisk og stilfuld!

Læs hele artiklen

Vase i lædertøj

05 april, 2023

Nogle gange kan nyt tøj gøre underværker. En anonym vase får masser af karakter med nyt lædertøj med snørelukning på forsiden.

Læs hele artiklen

Påskeharen på en tallerken

29 marts, 2023

Påsken behøver ikke nødvendigvis at være gul og spækket med børnevenlige referencer. Med hjemmelavede servietringe kan du skabe et påskedækket bord med et fint touch fra disse fine påskeharer.

Læs hele artiklen

Klassisk læderbælte

18 januar, 2023

Bælte eller livrem – kært barn har mange navne! Det er både sjovt og nemt at sy sit eget læderbælte, og det er et perfekt nybegynderprojekt for dig, som ikke tidligere har arbejdet med læder.

Læs hele artiklen

Et slips til far i julegave

26 oktober, 2022

Skal din far have et fint slips i julegave? Et traditionelt slips er flot, men for nogle mænd føles det mere som en ubekvem løkke om halsen. I et nøglebundt kan de fleste dog sætte pris på et slips, og et klippet og skåret et af slagsen fungerer som en fin julegave til din far.

Læs hele artiklen

Halloween med flagermus til både store og små

05 oktober, 2022

Bøh! Snart begynder festen, og hele familien er inviteret. Flagermus af skind er landet på alt fra hårbøjler og hårspænder til butterfly og pumps.

Læs hele artiklen

Fluesmækker af læder

03 august, 2022

De summende fluer hører sommeren til, men hvis du sørger for at have en fluesmækker ved hånden kan du slippe for de irriterende smådyr med stil!

Læs hele artiklen

Bordholder til olie og eddike

13 juli, 2022

I køkkenet er det altid rart at have olie og eddike ved hånden, og du kan selv lave denne flotte holder af læder og træ med en praktisk hank, der er fastgjort på siderne.

Læs hele artiklen

Nøgleholder med flettet læderrem

01 juni, 2022

Nøgleholderen hjælper dig med at holde styr på dine nøgler, og samtidig er den både praktisk og pæn. Derudover er det et sjovt projekt for alle, der holder af at arbejde med læder.

Læs hele artiklen

Kaffefilterholder under juletræet?

01 december, 2021

Strikket, syet og hæklet til håndlavede og hjemmelavede julegaver – det kan næsten ikke blive mere personligt end som så? Her får du et godt tip til en julegave, der passer perfekt til familiens kaffeelsker.

Læs hele artiklen

Læderomslag til gæstebogen

26 februar, 2020

En gæstebog som coffee table-book fungerer som en fin indretningsdetalje, og med et omslag af naturligt garvet læder pynter bogen ekstra smukt på bordet.

Læs hele artiklen

Glasholder i læder

08 januar, 2020

Varme glas og kopper uden hank kan være svære at holde fast om mens drikken er varm. Med en kopholder af læder får du et bedre greb, ligesom glasset får lidt mere karakter. Stilfuldt og praktisk!

Læs hele artiklen

Spejl med læderstrop

06 november, 2019

Det perfekte entréspejl! Et spejl som du hurtigt og nemt kan tage ned fra væggen og hænge op igen uden at der er risiko for at det går i stykker. Et sådant spejl kan være svært at finde i en butik, men heldigvis er det ikke særlig svært at lave det selv!

Læs hele artiklen

Nøglering med agern i læder

25 september, 2019

Nu er det snart tid til at samle agern ude i naturen hvis du vil bruge dem som pynt og få dem til at spire i en vase om vinteren. Agernet er et vaskeægte efterårssymbol, som pynter smukt overalt! Et agern af læder fungerer som et flot vedhæng i nøglebundtet.

Læs hele artiklen

Trustpilot