Betalingsvilkår: Klarna privat/virksomhed

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmetoder:

  • Køb nu - betal senere: Faktura med kredittid på 30 dage fra den dag varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.
  • Kort: Betal med betalingskort eller kreditkort fra Visa og MasterCard.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Her finder du Klarnas support.

Køb nu - betal senere.  

Disse vilkår for faktura gælder mellem dig og Sløjd-Detaljer når du køber varer og har valgt at betale med faktura. 

Når du vælger at betale med faktura giver vi dig mulighed for først at betale 30 dage efter vi har sendt varerne. Sløjd-Detaljer overlader krav om betaling for dit køb til Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna sender en betalingsinstruktion til dig, hvoraf det fremgår hvordan du betaler direkte til Klarna. For kontaktoplysninger og yderligere information om Klarna, gå til https://www.klarna.com/dk/vilkar/

Hvis du tidligere har valgt tjenesten Afbetaling vil fakturaen blive inkluderet i din månedsfaktura under samme gældende vilkår som for din Afbetaling. 

Betal efter levering af din bestilling 

Klarna tilbyder Køberbeskyttelse til deres kunder. Det betyder blandt andet, at Klarna hjælper dig hvis der er problemer i forbindelse med dit køb, og at du ikke behøver at betale for dine varer før du har modtaget dem. 

For mere information, gå til: https://www.klarna.com/dk/klarnas-koberbeskyttelse/

Alle spørgsmål om produkter besvares af Sløjd-Detaljer, kontaktoplysninger finder du her.

Omkostninger og gebyrer 

Vi opkræver et fakturagebyr på DKK 0,00 per køb. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på DKK 100,00 samt morarenter på 8,05%.

Kreditvurdering og Klarnas håndtering af dine personoplysninger

Hvis du vælger Betal senere, foretager Klarna en vurdering af din kreditværdighed. Hvis der foretages en kreditvurdering vil du få besked herom, ligesom du vil få tilsendt en kopi af kreditopgørelsen pr. post eller e-mail. Klarna behandler dine persondata for at udføre vores forpligtelser jf. nærværende aftale samt de formål, der er beskrevet i Klarnas Databeskyttelsespolitik. Klarnas fortrolighedsmeddelelse kan du finde her, og ved at bruge Klarnas tjenester bekræfter du samtidig, at du har læst denne fortrolighedsmeddelelse. Klarna behandler dine persondata for eksempelvis at identificere dig og udføre kundeanalyse, kreditvurderinger, markedsføring og forretningsudvikling. Klarna overfører muligvis også dine data til udvalgte partnere (såsom kreditvurderingsbureauer), som muligvis er etableret uden for EU/EØS. I nævnte Databeskyttelsespolitik kan du finde mere information om Klarnas datadeling og dine rettigheder med hensyn til dine data, samt hvor du kan kontakte Klarna med spørgsmål eller indsende en klage til en myndighed. 

Find informationen her.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm
Organisationsnummer 556737-0431. www.klarna.dk

Til dig som handler på vegne af en skole/offentlig institution/forening

Når du køber varer til en skole, offentlig institution eller forening kan du ikke gøre brug af Klarna Bank AB. Det er derimod Sløjd-Detaljer, der står for faktureringen. Vilkårene finder du her.

Vilkår om priser, fragt, retur, reklamationer m.m. finder du her.


Trustpilot