Flot broderi med DMC broderigarn

At brodere med DMC Moulinégarn er sjovt, kaliteten er fantastisk. Her viser vi hvordan du kan brodere med hjælp af en ”Punch Needle”, hvilket gør at arbejdet går hurtigere og lettere.

Mønster

Spænd stoffet op i en broderiramme. Tegn dit mønster med en mønsterpen. Disse streger forsvindet let med vand, når du er klar.

Brodere med Punch Needle

Vælg hvilken nål du skal bruge, der ligger tre stykker i pakken. Vi brugte hele garnet, vi delte det ikke og vi brugte den groveste nål i pakken. Garnet skal løbe frit i nålen, men sidde fast i hullet når man trykker det igennem stoffet. Sæt i garnet i nålen, følg anvisningerne på pakken. Begynd at brodere. Tryk nålen igennem på linien og derefter trækker du nålen op. Nu sidder garnet fast frem og tilbage i samme hul. Tryk nu nålen ind i stoffet på den anden linie og træk op. Lad aldrig nålespidsen slippe kontakten med overfladen. Sørg for at nåleøjet er på bagsiden, vendt fra retningen du broderer i.

Byt farve

Når du skal bytte farve gør du på følgende måde:
Træk nålen igenn til bagsiden.
Træk lidt i garnet, så det stikker op et stykke fra nålen.
 Klip garnet af.
Træk garnet ud ad nålens øje.
Træk nålen op fra stoffet og byt garn i nålen.


Når du skal fortsætte med en anden farve, kant i kant med den første, så tänk på att ikke stikke nålen ned, så den trækker med sig den første farve, det er bedre at der bliver et lille mellemrum mellem farverne. Når du har fyldt broderirammen, så flytter du ditt broderi over til en væg-ramme, eller så lader du den sidde og bruger broderirammen som ramme.