Bøger

Bøger

Vil du begynde på en ny hobby? Vil du have mere information om hvordan håndværket går til? Vil du give børnene noget enkelt og kreativt at beskæftige sig med i bilen eller når du laver middag? Vil du snedkerere og skabe noget? Eller behøver du en afslappende aktivitet efter en stresset dag på jobbet?

Der findes bøger til alle slags aktivitetet. I bøgernes verden kan du få hjælp til at komme igang med et nyt projekt, en ny skabende aktivitet eller håndværk. Der findes bådde bøger til store og små, til alt fra lette hobbyer med børn til mere avancerede som at sy og strikke, til dig som elsker at male billeder eller skitse eller bøger til dig som hellere snitter, smeder i jern, skaber i læder eller støber i beton. Der findes bøger til dig, uaset hvilken hobby du har.

I de seneste år er det blevet meget populært at stress ned med hjælp af mindfulness. Først var det mønstre man skulle farvelægge, derefter skrabebøger, prik til prik-bøger og Zentangel kommet. Hvorfor ikke prøve Kreativa dagboken, her får du 365 kreative opgaver - en til hver dag på året. Vi lover, du kommer aldrig mere at have en kedelig dag.

Ingen produkter blev fundet

Trustpilot