Papirkræmmerhuse til julen

Med et kvadratisk stykke papir laver du hurtigt et papirkræmmerhus. Det kan du bruge til flere forkellige ting som slik, hænge i juletræet eller bruge det som indpakning af en julegave?!

Tape

Skær til et scrapbookingark til et kvadratisk mål, mellem 15 – 25 cm. Rul sammen til et kræmmerhus og sæt dobbelthæftende tape på den yderste kant og sæt sammen, som billedet viser. Jo mere du snorer kræmmerhuset sammen, jo smallere bliver det, justere smag.

Dekorere

Med et bånd laver du hurtigt en flot dekoration langs kræmmerhusets kant. Spraye båndets bagside med spraylim og læg det derefter mod kræmmerhuset. Begynd ved kræmmerhusets høje spids og følg papirets kant, klip af ved kantens ende. Gør samme langs den anden  kant, fra spidsen og ned, lad båndet gå lidt ind under den anden øverste papirdel.

Fortsæt at dekorere

Du kan fortsætte med at dekorere kræmmerhusene med flere motiv. Klip motiv ud fra et klippeark, gør kanten lidt ujævn. ”Lav kanterne beskidte” på klippearksmotivene og måske et par blondepapir med brun stempelpude, brug et indfarvningsværktøj. Fortsæt at dekorere med blondebånd, knapper og lignende.