Julestemning i hjemmet

Det er sjovt at lave sine egne juledekorationer, og hvis det gøres sammen med resten af familien bliver det til en hyggelig fællesstund. Her får du et par forslag til forskellige dekorationer, som spreder en hyggelig julestemning.

Snelygte

Små vatkugler ligner bittesmå snebolde. Lim vatkuglerne fast langs bunden af en rund glasvase. Fortsæt derefter med at lime kugler fast som vist på billedet. Brug en limpistol og limstave. Tryk hver kugle fast og hold den stille indtil limen er kølet af. Der er brugt ca. 100 kugler i denne størrelse til denne glasvase. Undgå at sætte levende stearinlys ned i vasen eftersom vatkuglerne er lavet af papir. Brug i stedet LED-lys.

Vinterlandskab

Her har vi skabt et lille vinterlandskab under en glaskuppel. Marker størrelsen på glaskuplens åbning på et træskilt. Brug igen en limpistol og limstave og lim f.eks. et par dyr og træer fast på træskiltet. Lim ligeledes lidt sne fast på træskiltet (her kan du bruge ganske almindelig All-lim). Påfør lim fra limpistolen på glaskuplens kant og placer den direkte mod markeringen på træskiltet.