Fleksible blomsterborde

Fire små blomsterborde i forskellige størrelser, arrangere din egen blomstertrappe. Vi har bygget dem i planhøvlet liste 21x43 mm. Alle bordene bygges på samme måde, for at gøre det så enkelt som muligt. Du finder en udførlig arbejdsbeskrivelse i bogen ”Snickra & Bygg”(svensk tekst) af Anna og Anders Jeppsson, som står for idé og billeder.

Forskellige størrelser

Her viser vi i hvilke forskellige størreler man kan bygge bordene. Alle mål på listerne som du skal save til finder du i bogen. Forbrug til de forskellige borde er følgende:
Bord 1: 5,3 meter
Bord 2: 6,6 meter
Bord 3: 7 meter
Bord 4: 9,6 meter

Montering, bord 3

Lim og skru med skrue 3,5 x 40 mm A og B sammen. Skru gennem A ind i B. Forbore til to skruer i hvr ende af C. Lim og skru med skrue 4,2 x 55 mm rammen af delene A/B og C sammen. Forbore i benene D. Lim of skru beneme fast på rammen A/B/C med en skrue 4,8 x 75 mm i hvrt ben. Forbore og forstærk benene med en skrue 3,5 x 40 mm i hvert hjørne skråt indefra gennem A ind i D. Se detaljetegning. Lim og skru med skrue 3,5x40 mm listerne E jævnt fordelt sammen. En skrue i hver ende af hver liste. Mal blomsterbordene med maling som tåler fugt.

Kombinere bordene

Her kan du se forskellige måder på at kombinere blomsterbordene. De er fremtaget for at danne et hjørne men men tanken er at man skal kunne kombinere forskelligt eller bare anvende et eller to når man ikke har så mange blomster.