Julegavepapir med tekst

Når man lært sig at skrive flot, med hjælp bogen ”Konsten att kalligrafera” af Kelly Klapstein, da vil man skrive på alt, tro mig. Hvorfor ikke slå på stort og købe en rulle omslagspapir og skrive over hele rullen, meget mere personlige kan din julegaveindpakning ikke blive.

Øve

Øverlse gør mester og det gælder også skrivning. Men det gælder også at finde sin egen stil og følge den. Vi har brugt en sort penselpen i forskellige bredder og derefter lagt til en konturstreg med en konturpen. Dette giver et meget fint udseende.

Fastsætning

Når du har fyldt hele overfladen med tekst, så klipper du et passende stort stykke til at nå rundt om en papæske. Spraye hele papirets bagside med spraylim. Tryk papæsken fast mod papiret. Jævn til papiret, det skal ligge jævnt mod hele overfladen.

Rund form

Hvis du har en rund form, så klipper du hak i overflødigt papir, inden du bøjer det rundt om bunden og overkanten og taper.

Dusk

Hvis du vil kan du lave en ”dusk” i hørgarn som passer fint til det kraftfarvede papir. Brug en pomponsæt, eller lav en egen af et par kartonstykker.