Transferark til julen

Der findes mange fine motiver på vores nye transferark til jul. Skab forskellige stile på lys og lyslygter, ved at kombinere transfer-motivene med forskellige materialer og fæst dem på forskellige overflader.

Kombinere tekst og motiv

Her ser du hvordan vi kombiner billede og tekst ved først at sætte billedet fast, lad tørre ordentligt og derefter placere en tekst ovenpå, det fungerer godt, eftersom selve transferfilmen er gennemsigtig.
Hvordan du gør når du fæster transfer-motiv, ser du her.

Bladmetal

Her har vi lagt bladmetal på i guldfarvet rundt omkring et transfermotiv. Begynd med at fæste et transfermotiv og lad tørre. Læg primer på lyset og lad tørre i 15 minutter, det bliver gennemsigtigt når det er klart. Læg et ark på, så glat som muligt. Børst overflødigt væk med en blød pensel. Arbejde med en side af gangen.

Effektfilm

På effektfilmen ”Starshine” kan man sætte transfermotiv fast. Gør på samme måde som når du overfører et motiv til et lys, glas eller porcelæn. Sæt effektfilmen sammen med et par skruenitter eller dobbeltklæbende tape. Fortsæt at dekorere med f.eks. tape. Læg en lyskæde i for en stjerneglans gennem filmen.